X

Bedrijfsprofiel


ONTZORGEN VAN BEGIN TOT EIND

Hedser Heinsius, de drijvende kracht achter Heinsius Electrotechniek, is een elektrotechnicus 3.0. Dat betekent dat hij thuis is in de elektrotechniek, dat hij het automatiseren van installaties onder de knie heeft, maar vooral dat hij alle verschillende systemen tot één geheel kan integreren.

Als system integrator vindt hij zijn uitdaging in het samenvoegen van alle technische disciplines; elektrotechniek, verlichting, klimaatsystemen, beveiliging, audio/video maar ook minder gangbare systemen, zoals een biertapinstallatie of een zwembad. Uiteindelijk wil hij dat u puur het comfort ervaart van een integraal werkende installatie die op de meest eenvoudige wijze te bedienen is.

Heinsius Electrotechniek start met luisteren. Wanneer we uw wensen in kaart hebben, creëren we een ontwerp dat we uitgebreid met u bespreken. Daarna volgt de uitvoering, in nauw overleg met de architect, de aannemer, de installateur en eventuele andere bouwpartners. Heinsius Electrotechniek zorgt voor het afmonteren van de installaties en het zorgvuldig programmeren van de systemen. Voor ons is een opdracht pas klaar wanneer u tevreden bent en probleemloos met de installatie kunt werken.

Contact

ELK PROJECT IS EEN STUKJE VAN ONSZELF

Geen enkele technologie is onfeilbaar. Natuurlijk zorgen wij dat de kans op storingen tot een minimum wordt beperkt, maar heeft u een keer een probleem, dan staan wij voor u klaar. Elk project dat wij opleveren, is toch ook een stukje van ons zelf. En daar willen wij goed voor zorgen. Via ons telefoonnummer 0513-466104 kunt u ons altijd bereiken. In de meeste gevallen zullen we nog dezelfde dag het probleem komen bekijken en natuurlijk ook verhelpen.

Heinsius Electrotechniek
Skrynmakker 8
8447 GH Heerenveen
0513-466104
info@heinsius-electrotechniek.nl