X

Domotica

UW COMFORT, ONZE UITDAGING

Een woning, een bedrijfspand of een gebouw met een speciale functie. In elk pand heeft de bewoner of gebruiker behoefte aan een comfortabele, veilige en energiezuinige omgeving. Om die te kunnen garanderen, willen wij het hele traject uw adviseur te zijn; vanaf de eerste ideeën tot en met de oplevering en - als het aan ons ligt - nog vele jaren daarna.

Domotica - ook bekend als woningautomatisering of gebouwautomatisering - staat in dienst van de mens, maar die techniek verandert constant. Bovendien kun je bij woning- en gebouwautomatisering niet uit de voeten met de kennis of informatie van één of twee fabrikanten. Het gaat echt om de integratie van de meest uiteenlopende, technische systemen. Het kennisniveau moet daarom continu up-to-date zijn. Moderne techniek vereist een constant opbouwen van nieuwe kennis en vaardigheden. En dat allemaal om u, de eindgebruiker, een optimaal comfort te bieden. Dat is best een hele uitdaging, maar eentje die wij graag aangaan!

 

Comfort

Comfort

Bedien alles in huis met tablet of je mobile device

Locatie

Locatie

Niet langer gebonden aan een locatie

Mogelijkheden

Mogelijkheden

De mogelijkheden met integratie zijn eindeloos

Contact

ELK PROJECT IS EEN STUKJE VAN ONSZELF

Geen enkele technologie is onfeilbaar. Natuurlijk zorgen wij dat de kans op storingen tot een minimum wordt beperkt, maar heeft u een keer een probleem, dan staan wij voor u klaar. Elk project dat wij opleveren, is toch ook een stukje van ons zelf. En daar willen wij goed voor zorgen. Via ons telefoonnummer 0513-466104 kunt u ons altijd bereiken. In de meeste gevallen zullen we nog dezelfde dag het probleem komen bekijken en natuurlijk ook verhelpen.

Heinsius Electrotechniek
Skrynmakker 8
8447 GH Heerenveen
0513-466104
info@heinsius-electrotechniek.nl