X

Luxe woning Zeelandse kust

  • 2 april 2014
  • By hedser
  • Reacties uitgeschakeld voor Luxe woning Zeelandse kust
  • in

VAKANTIEWONING TRANSFORMEERT TOT DROOMHUIS

Een kleine vakantiewoning transformeren tot een droomhuis van formaat. Dat was de inzet van een grondige verbouwing in een Zeeuwse badplaats. De bewoners vertrouwden de complete uitvoering van de woningautomatisering aan ons toe en wij leverden hen een zorgeloos en integraal comfort. Na de verbouwing bestaat het huis uit een grote woonkamer, luxe keuken, zes slaapkamers, een indoor zwembad en een enorme hobby-/werkruimte. Met hun iPhones en iPads, maar ook op vier touchscreens in huis, kunnen de bewoners elk onderdeel van de installatie bedienen, tot en met de afdekking van het zwembad.

1. Met de luxe wandschakelaars kan men alle verlichting in de woning in één keer aan of uit schakelen, maar ook alleen de verlichting in die betreffende kamer.

2. Niet alleen de binnen- en buitenverlichting maar ook de vloerverwarming, de radiatoren, de ventilatie en de Velux-dakramen zijn op het touchscreen te bedienen.

3. De bewoners kunnen op de vier touchscreens in de woning, maar ook op hun iPhones en iPads, de beelden van de beveiligingscamera's weergeven.

4. Vanuit een helder en gebruiksvriendelijk menu kan de bewoner zien wie voor de poort of de voordeur staat, en kan men de deur ook openen.

Contact

ELK PROJECT IS EEN STUKJE VAN ONSZELF

Geen enkele technologie is onfeilbaar. Natuurlijk zorgen wij dat de kans op storingen tot een minimum wordt beperkt, maar heeft u een keer een probleem, dan staan wij voor u klaar. Elk project dat wij opleveren, is toch ook een stukje van ons zelf. En daar willen wij goed voor zorgen. Via ons telefoonnummer 0513-466104 kunt u ons altijd bereiken. In de meeste gevallen zullen we nog dezelfde dag het probleem komen bekijken en natuurlijk ook verhelpen.

Heinsius Electrotechniek
Skrynmakker 8
8447 GH Heerenveen
0513-466104
info@heinsius-electrotechniek.nl