X

Café de Swetser Heerenveen

  • 1 maart 2014
  • By hedser
  • Reacties uitgeschakeld voor Café de Swetser Heerenveen
  • in

HOOG SERVICENIVEAU DOOR EENVOUDIG INSTALLATIEBEHEER

De Swetser in Heerenveen is een echte feestlocatie. Voor deze bar-dancing creëerden wij een integrale, gebruiksvriendelijke bediening en een zorgeloos beheer van vrijwel alle installaties. De aanpassingen konden we tijdens kleine, tussentijdse verbouwingen en buiten openingstijden doorvoeren, waardoor de overlast minimaal was. Het resultaat is een hoger serviceniveau, een beter binnenklimaat en een optimale ambiance. Daarnaast bieden wij met de visuele bediening de eigenaren, de bedrijfsleider en andere personeelsleden veel meer inzicht in het reilen en zeilen van de zaak.

1. De meest uiteenlopende systemen, van lichtshows en rookmachines tot beveiliging, biertanks en koelvitrines zijn op één automatiseringssysteem aangesloten.

2. Geen enkele installatie in De Swetser blijft nog per ongeluk aan staan. Dit zorgt voor energiebesparing maar ook voor een grotere bedrijfszekerheid en brandveiligheid.

3. Via een eenvoudige bediening zet men de basisverlichting in het hele pand in een of meerdere basissferen. Aan het einde van de avond doet de laatste medewerker met één knop alle verlichting in één keer uit.

4. Zodra het personeel op de alarmknop drukt, of het brandalarm gaat af, verschijnt op de portofoon van de portiers en op de smartphone van de beheerder en de eigenaar direct een alarmmelding.

Contact

ELK PROJECT IS EEN STUKJE VAN ONSZELF

Geen enkele technologie is onfeilbaar. Natuurlijk zorgen wij dat de kans op storingen tot een minimum wordt beperkt, maar heeft u een keer een probleem, dan staan wij voor u klaar. Elk project dat wij opleveren, is toch ook een stukje van ons zelf. En daar willen wij goed voor zorgen. Via ons telefoonnummer 0513-466104 kunt u ons altijd bereiken. In de meeste gevallen zullen we nog dezelfde dag het probleem komen bekijken en natuurlijk ook verhelpen.

Heinsius Electrotechniek
Skrynmakker 8
8447 GH Heerenveen
0513-466104
info@heinsius-electrotechniek.nl