X

Brasserie No.14 Lemmer

MET ÉÉN KNOP IS DE HELE ZAAK BEDRIJFSKLAAR

In Lemmer werkten wij aan de realisatie van Brasserie No.14, een nieuwe horecagelegenheid in een voormalige fietsenwinkel en metaalwerkplaats. Zonder vastgelegd bestek of technische tekeningen, maar wel met een architectonisch ontwerp, vroeg de opdrachtgever ons om alle installaties te engineeren en vervolgens ook aan te leggen. Vanaf dat moment zijn wij meteen uitgegaan van een volledige integratie tussen alle technische installaties. Uiteindelijk ontstond er zo een uniek resultaat waardoor de eigenaar via één integraal systeem zijn klanten een maximaal comfort kan bieden.

1. We hebben de installaties zo veel als mogelijk geautomatiseerd om het comfort, maar ook de veiligheid en de energie-efficiëntie te maximaliseren.

2. Voor de ventilatie hebben we CO2-sensoren geplaatst, zodat de afzuiging en dus de verversing van lucht op basis van CO2-gehalte plaatsvindt. Zo is er altijd voldoende frisse lucht.

3. De eerste medewerker die binnenkomt, haalt het alarm eraf en zet daarmee met één druk op de knop de hele brasserie bedrijfsklaar. Geen installatie wordt vergeten.

4. Elk onderdeel van de installatie kunnen de medewerkers bedienen op de iPad-visualisatie achter de bar, maar de eigenaar kan hetzelfde ook via zijn smartphone, op elke plek in Nederland.

Leave a Reply

Message
Your Name *
Your Email *
Website

Contact

ELK PROJECT IS EEN STUKJE VAN ONSZELF

Geen enkele technologie is onfeilbaar. Natuurlijk zorgen wij dat de kans op storingen tot een minimum wordt beperkt, maar heeft u een keer een probleem, dan staan wij voor u klaar. Elk project dat wij opleveren, is toch ook een stukje van ons zelf. En daar willen wij goed voor zorgen. Via ons telefoonnummer 0513-466104 kunt u ons altijd bereiken. In de meeste gevallen zullen we nog dezelfde dag het probleem komen bekijken en natuurlijk ook verhelpen.

Heinsius Electrotechniek
Skrynmakker 8
8447 GH Heerenveen
0513-466104
info@heinsius-electrotechniek.nl